TERMÉKLEÍRÁS

VFD Slice 1

A Wick First Defence egy orröblítő orvostechnikai eszköz, amely a kialakuló nátha első tüneteinél vagy megfázás során alkalmazható annak érdekében, hogy csökkentse a náthát okozó vírusok orrüregben történő szaporodását.

Ha a nátha korai szakaszában alkalmazzák, csökkenti a nátha kialakulásának esélyét.

Wick First Defence áttekintés

A nátha első tüneteinek ( például kaparó
torok vagy tüsszögés ) észlelésekor kezdje el
24-36 órán belül használni, mielőtt teljesen
kialakul a nátha.
Legfeljebb 4 alkalommal
használja naponta,
amíg a tünetek elmúlnak.

Akkor is elkezdheti használni, ha fennáll annak a veszélye, hogy náthás lesz: alkalmazza legfeljebb 4 napig, de ha a tünetek jelentkeznek, használja tovább, a tünetek megszűnéséig.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Hogyan fejti ki hatását a Wick First Defence?

A Wick First Defence orrspray az orrüreg hátsó részén fejti ki hatását, közvetlenül ott, ahol a náthát okozó vírus megtelepszik, és elszaporodik. Hármas hatásának köszönhetően:

Hogyan fejti ki hatását a Wick First Defence?
 1. CSAPDÁBA EJTI
  A mikrogél formula csapdába ejti a náthát okozó vírusokat, amelyek az orrüreg hátsó részén kezdenek szaporodni, és segít megakadályozni azok szaporodását és terjedését.
 2. INAKTIVÁLJA
  A mikrogél csökkenti az orrüreg pH-ját és inaktiválja a vírusokat, ezáltal csökkentve a szaporodásukat és további fertőzőképességüket.
 3. ELTÁVOLÍTJA A NÁTHÁT OKOZÓ VÍRUSOKAT
  Segít kiöblíteni az orrot, és stimulálja a természetes szekréciót, hogy elősegítse az inaktivált vírus természetes módon történő eltávolítását (a gyomor felé vagy az orr kifújásával).

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Wick First Defence használati utasítás

Felnőttek és 12 év feletti gyermekek számára
alkalmazható. Csak az utasításoknak megfelelően használja:
A feje oldalra hajtása nélkül
illessze be a szórófejet az orrnyílásába
úgy, hogy a szórófejet kifelé, a füle felé irányítja.

Wick First Defence használati utasítás

Ezután 2 vagy 3 alkalommal fújjon be mindkét orrnyílásába és kerülje a mély belélegzést. Két használat között 4 óra teljen el, és 24 órán belül legfeljebb 4 alkalommal használja.

A Wick First Defence orrspray használatakor fokozott orrfolyás, kellemetlen érzés jelentkezhet az orrban, vagy átmeneti égő érzés léphet fel. Ezek azt jelzik, hogy a készítmény éppen kifejti hatását. Nem károsak az egészségére, és nem tartanak sokáig.

Ha az érzés hosszabb ideig fennáll, hagyja abba a készítmény alkalmazását.

Egyes esetekben átmeneti fejfájást, orr-, szem-, fül- és nyaki fájdalmat jelentettek; ezek a tünetek a készítmény alkalmazásának abbahagyásakor megszűnnek.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Wick First Defence gyakori kérdések

Használat előtt olvassa el a tájékoztatót. 12 év alatti gyermekek
számára nem alkalmas. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja a készítményt az összetevőkkel szembeni túlérzékenység esetén.

Aqua, Hydroxypropyl Methylcellulose (1%), Succinic Acid (1%), Disodium Succinate (0.44%), PCA (0.35%), Phenethyl Alcohol, Zinc EDTA, Zinc Acetate, Polysorbate 80, Menthol, Camphor, Sodium Saccharin, Eucalyptol.

First Defence Nasal Spray Precautions & FAQ 2
 1. Gyermekek alkalmazhatják a Wick First Defence orröblítő spray-t?

  A Wick First Defence orröblítő spray-t csak 12 év feletti gyermekek alkalmazhatják.
 2. A Wick First Defence alkalmazható más megfázás elleni készítményekkel együtt?

  Gyógyszerekkel vagy más, orrban alkalmazandó készítményekkel való kölcsönhatás nem várható a Wick First Defence összetevőinak természetéből és a készítmény kialakításából adódóan; valamint amiatt, hogy több összetevőjét is gyakran használják gyógyszerekben, például orrdugulás elleni orrcseppekben, orrspray-kben.
 3. Az orrom már eldugult. Ebben az esetben már túl késő a Wick First Defence használata?

  Amennyiben a nátha korai szakaszában (az első 24-36 órában) használja, a Wick First Defence segít megállítani a náthát okozó vírusokat. Amennyiben később kezdi használni, a vírus addigra elszaporodhat, ami a nátha kiteljesedéséhez vezet.