A Wick márkáról

Megbízható megfázás és influenza elleni készítmények.

A Wick® öröksége többről szól, mint csupán megfázás és influenza elleni gyógyszerek előállítása. Immár több mint 100 éve azon munkálkodunk, hogy a családok mindennapjai a lehető legkellemesebben teljenek — még azokon a napokon is, amikor betegek.

our difference 1890 cough pnemonia salve

A Lunsford Richardson gyógyszerész által 1890-ben alapított Wick márka, jelenleg is a világ számos országában megvásárolható, így Európában és az Egyesült Államokban is. Több millió ember bizalmának köszönhetően a Wick a világ első számú, a legtöbb köhögés és megfázás elleni terméket eladó, márkájává vált¹.  A megfázás és az influenza tünetei sok kellemetlenséggel járnak: száraz és hurutos köhögés, orrdugulás, orrfolyás, láz, fájdalom. Ilyen tünetek esetén érdemes kipróbálni a Wick termékeit.

¹Nicholas Hall’s OTC Yearbook DB 6 2015.

A Wick márkáról

A bevizsgált gyógyszerhatóanyagokat, valamint természetes eredetű összetevőket is tartalmazó Wick termékek hatékony, vény nélkül kapható köhögés és megfázás elleni készítmények. A Wick megoldást kínál a köhögés és megfázás minden tünetére, így Önnek az élet fontos pillanatait nem kell elmulasztania a megfázás miatt. A Wick termékek hatékony meg-oldást kínálnak az egész család számára. 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

a wick markarol